Sector

Epic Games anuncia una reducció de plantilla

Epic Games

Epic Games Inc., l’empresa darrere del popular videojoc Fortnite, ha anunciat una reducció significativa de la seva plantilla, vora 900 acomiadaments, amb l’objectiu de rebaixar costos. Aquesta decisió afecta aproximadament el 16% del total de treballadors de l’empresa.

El CEO, Tim Sweeney, ha reconegut en un comunicat intern que la despesa de l’empresa ha superat els ingressos durant un temps. Malgrat les esperances inicials de superar els reptes financers sense recórrer als acomiadaments, Sweeney ha admès que aquestes expectatives no eren realistes.

Els acomiadaments arriben en un moment en què el creixement d’Epic Games ha estat impulsat principalment pel programa Fortnite Creator. Aquesta iniciativa permet als jugadors crear i vendre el seu propi contingut dins del joc, amb un 40% dels ingressos destinats als creadors.

Sweeney ha assenyalat que l’èxit d’aquest model, tot i ser un assoliment important, requereix un canvi estructural significatiu en el model econòmic de l’empresa. Segons ha afirmat, els beneficis actuals no poden mantenir l’empresa en la seva mida actual.

Epic Games ofereix un paquet de compensació integral als empleats acomiadats, que inclou sis mesos de sou base, cobertura sanitària i serveis de transició professional.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content