Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai ja disponible

Square Enix ha llançat avui Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai, un RPG d’acció per a un sol jugador basat en la popular sèrie d’anime. El joc està disponible a PS5, PS4, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC a través de Steam i la Microsoft Store.

The Adventure of Dai explica la història de Dai i els seus aliats – Popp, Maam i Hyunckel – mentre lluiten contra l’Exèrcit Fosc i els seus nombrosos monstres, dominant atacs únics, habilitats i habilitats de Coups de Grâce. Els jugadors s’uniran a la lluita com a Disciples d’Avan, revivint o experimentant per primera vegada el viatge de Dai per convertir-se en un heroi i oposar-se a l’Exèrcit Fosc.

El joc ofereix: el Mode Història, el Temple del Record i el Mode Desafiament. El Mode Història ofereix una progressió clàssica de campanya, el Temple del Record permet als jugadors endinsar-se en habitacions amb batalles que s’intensifiquen, i el Mode Desafiament ofereix oponents encara més forts per lluitar després de completar el Mode Història.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content