Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai ja disponible

Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai ja disponible

Square Enix ha llançat avui Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai, un RPG d’acció per a un sol jugador basat en la popular sèrie d’anime. El joc està disponible a PS5, PS4, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC a través de Steam i la Microsoft Store.

The Adventure of Dai explica la història de Dai i els seus aliats – Popp, Maam i Hyunckel – mentre lluiten contra l’Exèrcit Fosc i els seus nombrosos monstres, dominant atacs únics, habilitats i habilitats de Coups de Grâce. Els jugadors s’uniran a la lluita com a Disciples d’Avan, revivint o experimentant per primera vegada el viatge de Dai per convertir-se en un heroi i oposar-se a l’Exèrcit Fosc.

El joc ofereix: el Mode Història, el Temple del Record i el Mode Desafiament. El Mode Història ofereix una progressió clàssica de campanya, el Temple del Record permet als jugadors endinsar-se en habitacions amb batalles que s’intensifiquen, i el Mode Desafiament ofereix oponents encara més forts per lluitar després de completar el Mode Història.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.