Nintendo PlayStation Xbox

The Many Pieces of Mr. Coo ja està disponible en format físic i digital

L’altament esperat joc nominat als Gamescom Awards 2023 a la categoria de Millors Gràfics, The Many Pieces of Mr. Coo, finalment ha arribat als prestatges de les botigues i a les plataformes digitals. Aquesta enigmàtica aventura Point&Click, que presenta una narrativa surrealista, una enlluernadora animació 2D dibuixada a mà i desafiants trencaclosques, ara està disponible tant en format físic com digital per a una àmplia gamma de plataformes.

Els entusiastes dels jocs poden submergir-se en el món intrigant i sovint hilarant de”The Many Pieces of Mr. Coo en format físic a través de dues edicions diferents: la “Fantabulous Edition” i la “Coollector Edition”. La versió “Fantabulous Edition” per a PlayStation 5 i Nintendo Switch inclou una funda exclusiva dissenyada específicament per a cada plataforma, així com un clauer únic del simpàtic personatge Mr. Coo.

Per als qui busquen una experiència encara més immersiva, l’edició física “Coollector” per a PlayStation 5 i Nintendo Switch ofereix un conjunt de sorpreses addicionals. Aquesta edició inclou una funda especial diferent per a cada plataforma, el clauer exclusiu de Mr. Coo, un flipbook amb dues històries animades úniques, una aquarel·la misteriosa de Nacho Rodríguez, un trencaclosques que et permetrà desmuntar i muntar de nou a Mr. Coo, el llibre de l’artista on es revela el procés de creació del joc, i finalment, un preciós vinil de 7 polzades amb la música del joc composta per Julie Reier, tot presentat en una impressionant caixa col·leccionista. S’ha anunciat que aquesta edició estarà limitada i numerada a només 1000 unitats pel territori europeu.

A més de les edicions físiques, The Many Pieces of Mr. Coo també està disponible en format digital a través de les botigues de PlayStation, Nintendo Switch, PC i Xbox. Els jugadors poden adquirir-lo a la Botiga Xbox, PlayStation Store, Nintendo eShop, Epic Games i Steam.

The Many Pieces of Mr. Coo promet portar els jugadors a una aventura gràfica completament surrealista, on ajudaran el protagonista, Mr. Coo, a navegar per un món sense sentit i estrany mentre cerca les peces que componen el seu cos. Aquest joc es caracteritza pel seu impressionant estil de dibuix animat 2D, una narrativa surrealista carregada d’humor absurd, personatges extravagants i trencaclosques innovadors, la qual cosa el converteix en una experiència única i atractiva tant per als veterans com per als nouvinguts al gènere.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.