Nintendo PlayStation Xbox

The Many Pieces of Mr. Coo ja està disponible en format físic i digital

L’altament esperat joc nominat als Gamescom Awards 2023 a la categoria de Millors Gràfics, The Many Pieces of Mr. Coo, finalment ha arribat als prestatges de les botigues i a les plataformes digitals. Aquesta enigmàtica aventura Point&Click, que presenta una narrativa surrealista, una enlluernadora animació 2D dibuixada a mà i desafiants trencaclosques, ara està disponible tant en format físic com digital per a una àmplia gamma de plataformes.

Els entusiastes dels jocs poden submergir-se en el món intrigant i sovint hilarant de”The Many Pieces of Mr. Coo en format físic a través de dues edicions diferents: la “Fantabulous Edition” i la “Coollector Edition”. La versió “Fantabulous Edition” per a PlayStation 5 i Nintendo Switch inclou una funda exclusiva dissenyada específicament per a cada plataforma, així com un clauer únic del simpàtic personatge Mr. Coo.

Per als qui busquen una experiència encara més immersiva, l’edició física “Coollector” per a PlayStation 5 i Nintendo Switch ofereix un conjunt de sorpreses addicionals. Aquesta edició inclou una funda especial diferent per a cada plataforma, el clauer exclusiu de Mr. Coo, un flipbook amb dues històries animades úniques, una aquarel·la misteriosa de Nacho Rodríguez, un trencaclosques que et permetrà desmuntar i muntar de nou a Mr. Coo, el llibre de l’artista on es revela el procés de creació del joc, i finalment, un preciós vinil de 7 polzades amb la música del joc composta per Julie Reier, tot presentat en una impressionant caixa col·leccionista. S’ha anunciat que aquesta edició estarà limitada i numerada a només 1000 unitats pel territori europeu.

A més de les edicions físiques, The Many Pieces of Mr. Coo també està disponible en format digital a través de les botigues de PlayStation, Nintendo Switch, PC i Xbox. Els jugadors poden adquirir-lo a la Botiga Xbox, PlayStation Store, Nintendo eShop, Epic Games i Steam.

The Many Pieces of Mr. Coo promet portar els jugadors a una aventura gràfica completament surrealista, on ajudaran el protagonista, Mr. Coo, a navegar per un món sense sentit i estrany mentre cerca les peces que componen el seu cos. Aquest joc es caracteritza pel seu impressionant estil de dibuix animat 2D, una narrativa surrealista carregada d’humor absurd, personatges extravagants i trencaclosques innovadors, la qual cosa el converteix en una experiència única i atractiva tant per als veterans com per als nouvinguts al gènere.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content