Realitat Virtual

Devsisters anuncia una aventura VR de CookieRun

Devsisters, la desenvolupadora darrere de la franquícia CookieRun, ha revelat oficialment la seva darrera incorporació a l’univers CookieRun: CookieRun: The Darkest Night, un joc de realitat virtual desenvolupat pel seu estudi intern, FreshDoh!.

Aquest joc, abans conegut com a Projecte Q, promet ser una experiència innovadora per als seguidors de CookieRun. CookieRun: The Darkest Night barreja de manera fluida elements d’acció, aventura i RPG per oferir als jugadors una immersiva aventura de VR.

A CookieRun: The Darkest Night, els jugadors es posaran als sabates de gingebre de GingerBrave, el protagonista principal de l’univers CookieRun. La seva missió serà salvar els seus companys galetes i escapar de les urpes del Castell de la Bruixa. El títol del joc, “La Nit Més Fosca”, descriu adequadament els desafiaments i perills que aquestes intrèpides galetes hauran d’afrontar en la seva recerca de la llibertat.

El Capítol 1 està programat per ser llançat a través de la Botiga Meta Quest més endavant aquest any, amb els capítols 2 i 3 previstos per a l’any vinent.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Realitat Virtual

Assassin’s Creed Nexus VR anuncia data de llançament amb un nou tràiler

Assassin’s Creed Nexus VR marca la primera vegada que els jugadors poden experimentar la franquícia en primera persona.
PlayStation Realitat Virtual

Vertigo 2 arribarà en format físic per a PlayStation VR2

Vertigo 2, una aventura de realitat virtual per a un sol jugador, està a punt de llançar-se en format físic
Skip to content