Realitat Virtual

Devsisters anuncia una aventura VR de CookieRun

Devsisters, la desenvolupadora darrere de la franquícia CookieRun, ha revelat oficialment la seva darrera incorporació a l’univers CookieRun: CookieRun: The Darkest Night, un joc de realitat virtual desenvolupat pel seu estudi intern, FreshDoh!.

Aquest joc, abans conegut com a Projecte Q, promet ser una experiència innovadora per als seguidors de CookieRun. CookieRun: The Darkest Night barreja de manera fluida elements d’acció, aventura i RPG per oferir als jugadors una immersiva aventura de VR.

A CookieRun: The Darkest Night, els jugadors es posaran als sabates de gingebre de GingerBrave, el protagonista principal de l’univers CookieRun. La seva missió serà salvar els seus companys galetes i escapar de les urpes del Castell de la Bruixa. El títol del joc, “La Nit Més Fosca”, descriu adequadament els desafiaments i perills que aquestes intrèpides galetes hauran d’afrontar en la seva recerca de la llibertat.

El Capítol 1 està programat per ser llançat a través de la Botiga Meta Quest més endavant aquest any, amb els capítols 2 i 3 previstos per a l’any vinent.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.