Nintendo

Nintendo permet afegir claus d’accés als comptes d’usuari

Nintendo permet afegir claus d’accés als comptes d’usuari

Nintendo ha anunciat una nova característica pels seus usuaris, ja que l’empresa ara dona suport a l’autenticació via claus d’accés per als comptes de Nintendo. Aquesta millora té com a objectiu proporcionar als usuaris una capa addicional de seguretat i control sobre els seus comptes.

A més d’aquest anunci, Nintendo també ha compartit un article que actua com a guia. Aquest recurs pretén guiar els usuaris a través del procés de configuració i gestió de l’autenticació amb clau de pas pels seus comptes de Nintendo, assegurant-se que puguin aprofitar al màxim aquesta nova característica de seguretat.

La introducció de l’autenticació amb clau de pas reflecteix el compromís de Nintendo a millorar la seguretat i l’experiència de l’usuari a la seva plataforma de jocs. Els usuaris poden esperar tenir una major tranquil·litat sabent que els seus comptes de Nintendo ara estan reforçats amb aquesta capa addicional de protecció.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.