Núvol Ordinador Xbox

El caòtic joc Party Animals arriba a Steam, Xbox i Game Pass

Avui marca el llançament oficial de Party Animals, el joc desenvolupat per Recreate Games. El joc està ara disponible per a la compra a PC a través de Steam i a Xbox One / Series X|S.

Party Animals ofereix als jugadors una experiència caòtica on adorables animals es barallen d’una manera hilarant, gràcies a un motor de física desenvolupat internament per Recreate Games. Amb un preu de 19,99 euros per a l’edició Estàndard i de 29,99 euros per a l’edició Deluxe, que inclou vestits exclusius, personatges i moneda de joc, Party Animals convida els jugadors a unir-se a les festes.

Una de les característiques més destacades del joc és la seva funcionalitat de joc creuat, que permet als jugadors tant a PC com a Xbox unir-se. Aquesta inclusió assegura que ningú es perdi la caòtica diversió que Party Animals té per oferir.

El llançament introdueix 12 mapes nous al joc, complementant els vuit mapes disponibles anteriorment durant les proves beta. Aquests mapes presenten tres modes de joc: “Última Defensa,” “Puntuació d’Equip,” i “Arcade.”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content