Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

DINOBREAK, un successor espiritual de Dino Crisis rugirà a consoles i PC el 4 d’octubre

Dead Drop Studios està a punt de llançar DINOBREAK, un successor espiritual del clàssic joc de terror de supervivència Dino Crisis, el 4 d’octubre. El joc estarà disponible a PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, Steam i l’Epic Games Store, amb un preu de 19,99 euros.

DINOBREAK promet una experiència plena d’acció, inspirada en clàssics com Dino Crisis i Resident Evil. Els jugadors assumiran el paper de Lydia, que navegarà per la ciutat infestada de dinosaures de Cypress Ridge. El joc ofereix diverses opcions de jugabilitat, inclosa la possibilitat de passar sigil·losament o enfrontar-se als ous de dinosaure, una àmplia gamma d’armes i reptes de gestió de recursos.

El joc també ofereix tres perspectives de càmera intercanviables (fixa, tercera persona i primera persona), opció de joc cooperatiu local per a dos jugadors i una gran quantitat de desbloquejables. Els jugadors també podran gaudir d’un mode arcade de bonificació.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content