Jocs en català Ordinador

El joc català Waterfall Prisoner arriba a PC

Waterfall Prisoner, desenvolupat per Albert Pagès d’APA Estudi, ja està disponible a Steam. Després d’un llançament de la demo durant el Steam Next Fest, els jugadors ara poden gaudir de la versió completa del joc.

Waterfall Prisoner és un joc de resolució de puzles que segueix la història d’un presoner que ha de navegar per una sèrie de nivells per escapar d’una presó misteriosa. El joc combina mecàniques úniques i una història que ha captivat a la comunitat de jugadors.

A Waterfall Prisoner, els jugadors es desperten en una cel·la humida, situada al soterrani més profund de la misteriosa Torre Waterfall. En buscar una sortida, descobreixen que no són els primers en aquest embolic, i el seu predecessor ha deixat prou pistes que podrien ajudar-los a escapar aquesta nit. El joc ofereix una experiència que rememora els clàssics jocs d’aventura gràfica, centrada en els trencaclosques.

Ara que Waterfall Prisoner està disponible a Steam, els jugadors poden submergir-se en aquesta aventura única i desafiant. No perdeu l’oportunitat de provar aquesta joia catalana.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. El joc català Waterfall Prisoner arriba ...

    01/09/2023

    […] El videojoc Waterfall Prisoner, desenvolupat per Albert Pagès d'APA Estudi, ja està disponible a Steam en català.  […]

Els comentaris estan tancats.