Nintendo

Square Enix comparteix nous detalls de Dragon Quest Monsters: The Dark Prince

Square Enix ha revelat nous detalls sobre el molt esperat joc de rol, Dragon Quest Monsters: The Dark Prince. Amb data de llançament exclusiva per a Nintendo Switch l’1 de desembre de 2023, el joc ofereix als fans una nova perspectiva dels esdeveniments de Dragon Quest IV: Chapters of the Chosen.

Dragon Quest Monsters: The Dark Prince s’endinsa en la història desconeguda de Psaro, el príncep enigmàtic dels monstres. Els jugadors presenciaran la recerca de venjança de Psaro contra el seu pare, Randolfo, el despietat Mestre dels Monstres. Psaro, un príncep demi-humà de Nadiria, s’embarca en un viatge per guarir la seva mare humana, Miriam, greument malalta. No obstant això, Randolfo rebutja les seves súpliques i maleeix Psaro, preparant l’escenari per a una aventura èpica.

Al llarg del joc, els jugadors trobaran personatges clau que donen forma al viatge de Psaro. Aquests inclouen Randolfo el Tirà, el governant inflexible de Nadiria, i Dolph el Destruidor, el poderós fill gran de Randolfo i suposat successor. El Drac Zenit, un Déu Drac omniscient, vetlla pel món des de Zenithia, mentre que Healie, Ludo, Percival, el General Chayne i Miriam també tenen papers significatius.

Els fans de Dragon Quest IV: Chapters of the Chosen estaran encantats de revisitar llocs icònics a Dragon Quest Monsters: The Dark Prince. Rosehill, un poble pacífic on conviuen monstres i nans, serveix com a base d’operacions de Psaro. Altres llocs destacats inclouen la fortalesa dels monstres, i Zenithia, on resideix el Drac Zenit.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.