Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

SEGA revela el “Mode Batalla” de Sonic Superstars

SEGA revela el “Mode Batalla” de Sonic Superstars

SEGA ha revelat nous detalls sobre el nou Mode Batalla de Sonic Superstars. Aquesta incorporació permet als jugadors competir en línia amb fins a vuit jugadors o localment amb quatre jugadors en diverses curses, etapes de supervivència i més.

En el Mode Batalla, els jugadors assumiran el control d’un Metal Fighter personalitzable i participaran en tres rondes d’etapes de batalla seleccionades aleatòriament. Aquestes etapes inclouen:

  • Cursa: Els jugadors han de lluitar per arribar a la meta abans que els seus oponents.
  • Zap Scrap: Dispara bales per atacar altres jugadors, guanyant punts per danyar oponents mentre es perden punts per rebre dany. Obrir caixes d’objectes atorga una bala potenciada única.
  • Star Snatcher: Recull estrelles dins del límit de temps, perdent una estrella per cada instància de dany rebut.
  • Supervivència: Els jugadors han de romandre a l’escenari mentre eviten les bales de canó des de la part posterior de la pantalla. Les bastides es desplomen quan són colpejats per una bala de canó o si els jugadors romanen en un mateix lloc massa temps. Caure de la pantalla resulta en eliminació.

Els punts s’atorguen en funció de la classificació de batalla per a cada ronda, i el jugador amb més punts agregats emergeix com a guanyador.

En les batalles en línia, els jugadors poden guanyar Medalles, que es poden utilitzar a la botiga per comprar peces personalitzades per al seu Metal Fighter. La gamma de peces disponibles s’amplia a mesura que els jugadors avancen en el joc. És important destacar que canviar les peces no afecta les habilitats del Metal Fighter.

Per a les batalles fora de línia, els jugadors poden participar en partides individuals contra oponents controlats per l’ordinador o gaudir del mode de pantalla dividida amb fins a tres altres jugadors. No obstant això, les Medalles i els canvis de rang no són aplicables en el mode fora de línia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.