PlayStation Xbox

Smalland: Survive the Wilds arribarà en format físic a PlayStation 5 i Xbox Series X

Merge Games ha anunciat avui que Smalland: Survive the Wilds, el títol de supervivència multijugador de món obert, estarà disponible en format físic per a PlayStation 5 i Xbox Series X. Aquest joc permetrà als jugadors endinsar-se en el món dels Petits, una raça diminuta a la recerca de recursos abandonats pels gegants. La distribució serà a càrrec de Tesura Games i s’espera el seu llançament el 8 de desembre.

A Smalland: Survive the Wilds, els jugadors experimentaran un món obert des d’una perspectiva única. Podran travessar basses de la grandària d’un llac, escalar arbres que s’assemblen a gratacels i explorar esquerdes a les carreteres. El joc ofereix l’oportunitat d’explorar densos boscos, perillosos aiguamolls i enigmàtiques rutes mentre s’endinsen en la tradició i el coneixement dels personatges que es troben dispersos pel món.

El joc presenta diverses característiques, com la possibilitat d’escalar arbres gegants, crear conjunts d’armadures personalitzades, dominar i muntar criatures salvatges, recollir i refinar recursos per construir campaments a terra o a la copa dels arbres, i descobrir la història antiga a través de personatges amagats. Els jugadors també poden optar per gaudir del joc en solitari o unir-se a fins a 9 amics en el mode multijugador amb joc creuat entre Steam i Epic Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content