PlayStation Xbox

Smalland: Survive the Wilds arribarà en format físic a PlayStation 5 i Xbox Series X

Smalland: Survive the Wilds arribarà en format físic a PlayStation 5 i Xbox Series X

Merge Games ha anunciat avui que Smalland: Survive the Wilds, el títol de supervivència multijugador de món obert, estarà disponible en format físic per a PlayStation 5 i Xbox Series X. Aquest joc permetrà als jugadors endinsar-se en el món dels Petits, una raça diminuta a la recerca de recursos abandonats pels gegants. La distribució serà a càrrec de Tesura Games i s’espera el seu llançament el 8 de desembre.

A Smalland: Survive the Wilds, els jugadors experimentaran un món obert des d’una perspectiva única. Podran travessar basses de la grandària d’un llac, escalar arbres que s’assemblen a gratacels i explorar esquerdes a les carreteres. El joc ofereix l’oportunitat d’explorar densos boscos, perillosos aiguamolls i enigmàtiques rutes mentre s’endinsen en la tradició i el coneixement dels personatges que es troben dispersos pel món.

El joc presenta diverses característiques, com la possibilitat d’escalar arbres gegants, crear conjunts d’armadures personalitzades, dominar i muntar criatures salvatges, recollir i refinar recursos per construir campaments a terra o a la copa dels arbres, i descobrir la història antiga a través de personatges amagats. Els jugadors també poden optar per gaudir del joc en solitari o unir-se a fins a 9 amics en el mode multijugador amb joc creuat entre Steam i Epic Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.