PlayStation Xbox

Everhood Eternity Edition marca el ritme a PlayStation i Xbox

Everhood Eternity Edition, una aventura de rol musical, ha estat llançada per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series, i Xbox One. Aquesta edició definitiva del popular joc indie de rol ja ha venut més de 500.000 còpies a Steam i Nintendo Switch, i ha estat desenvolupada per BlitWorks Games i Foreign Gnomes.

El joc inclou 16 noves batalles musicals exclusives, dissenyades per alguns dels millors dissenyadors de nivells de la comunitat d’Everhood. La música d’aquestes batalles ha estat composta per reconeguts artistes de l’escena indie com ara Chipzel, Disasterpeace, David Wise, Manami Matsumae, Keiji Yamagishi i molts més.

Everhood Eternity Edition porta els jugadors en un viatge psicodèlic a través d’un món ple d’encontres encantadors, humor i batalles musicals que desafien tots els sentits. La narrativa del joc gira entorn de Red, una nina de fusta a qui li han robat un braç, desencadenant la resolució dels misteris d’aquest estrany món.

El joc també inclou noves pistes que s’aniran desbloquejant a mesura que el jugador avanci en la història principal, oferint un autèntic desafiament per als jugadors més hàbils. L’univers del joc, ple d’entitats sobrenaturals, castells laberíntics i personatges peculiars, ofereix una experiència de joc única que empeny els límits de l’existència.

Els creadors del joc, Jordi Roca i Chris Nordgren, han expressat la seva gratitud a la comunitat del joc pel seu suport i estan emocionats per la col·laboració amb BlitWorks Games per a l’Eternity Edition. Aquesta edició també compta amb la col·laboració de Juuls Pomeranian i All-Seeing, dos dissenyadors de nivells de la comunitat d’Everhood, juntament amb 11 compositors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.