Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

DREDGE estrena la seva tercera actualització gratuïta

Black Salt Games i Team17 Digital han llançat la tercera actualització gratuïta de DREDGE. Disponible a totes les plataformes a partir d’avui, aquesta actualització introdueix característiques noves per millorar l’experiència de joc.

A més del mode foto i el mode ‘cosy’ introduïts prèviament en actualitzacions anteriors aquest any, la tercera posa la personalització de vaixells al capdavant. Ara els jugadors poden parlar amb el nou personatge ‘Pinter’ situat a l’àrea d’inici del joc per personalitzar la seva embarcació amb banderes i una nova capa de pintura. Aquesta millora permet als jugadors navegar pels mars amb estil mentre es llancen en una missió per descobrir 13 nous i inquietants ‘craberrations.’

Aquests nous crustacis desafiaran les habilitats de pesca dels jugadors i oferiran oportunitats per desbloquejar més opcions de personalització per al seu palangre. Amb cada captura reeixida, els jugadors poden ampliar la seva col·lecció de decoracions per a l’embarcació i continuar fent que el seu vaixell sigui únicament seu.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content