Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

DREDGE estrena la seva tercera actualització gratuïta

Black Salt Games i Team17 Digital han llançat la tercera actualització gratuïta de DREDGE. Disponible a totes les plataformes a partir d’avui, aquesta actualització introdueix característiques noves per millorar l’experiència de joc.

A més del mode foto i el mode ‘cosy’ introduïts prèviament en actualitzacions anteriors aquest any, la tercera posa la personalització de vaixells al capdavant. Ara els jugadors poden parlar amb el nou personatge ‘Pinter’ situat a l’àrea d’inici del joc per personalitzar la seva embarcació amb banderes i una nova capa de pintura. Aquesta millora permet als jugadors navegar pels mars amb estil mentre es llancen en una missió per descobrir 13 nous i inquietants ‘craberrations.’

Aquests nous crustacis desafiaran les habilitats de pesca dels jugadors i oferiran oportunitats per desbloquejar més opcions de personalització per al seu palangre. Amb cada captura reeixida, els jugadors poden ampliar la seva col·lecció de decoracions per a l’embarcació i continuar fent que el seu vaixell sigui únicament seu.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.