Nintendo PlayStation Xbox

Cyber Citizen Shockman 2: A New Menace arribarà el 22 de setembre

L’editora independent Ratalaika Games i Shinyuden han anunciat el proper llançament de Cyber Citizen Shockman 2: A New Menace, la seqüela del clàssic joc d’acció d’arcade retro. Originalment llançat per a la PC Engine al Japó, finalment fa el seu debut a Occident el 22 de setembre de 2023, disponible a PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch.

Cyber Citizen Shockman 2 agafa aproximadament dos anys després dels esdeveniments del primer joc, on els protagonistes Arnold i Sonya es van transformar en Shubibinman pel Doc per salvar el món d’un malvat imperi alienígena. Després de tornar a les seves vides normals, descobreixen que el Doc ha estat segrestat i que una nova amenaça, l’Imperi Raio, ha emergit: invasors espacials amb aspiracions de conquerir el món. Arnold i Sonya han d’iniciar una nova missió per rescatar el Doc, frustrar l’Imperi Raio i enfrontar-se a dos enigmàtics Shubibinman coneguts com Jeeta i Mue, que suposen un repte formidable.

Shockman 2 introdueix diferències en la jugabilitat respecte al seu predecessor, amb l’espasa reemplaçada per una arma a distància similar al Mega Buster del Mega Man. A més, el joc simplifica la seva centrada en l’acció eliminant elements com el mapa del món i les millores, resulta en una experiència més centrada en l’acció. El to general de l’aventura, incloent-hi l’estil artístic, es decanta cap a un to lleugerament més seriós.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content