Nintendo PlayStation Xbox

Cyber Citizen Shockman 2: A New Menace arribarà el 22 de setembre

L’editora independent Ratalaika Games i Shinyuden han anunciat el proper llançament de Cyber Citizen Shockman 2: A New Menace, la seqüela del clàssic joc d’acció d’arcade retro. Originalment llançat per a la PC Engine al Japó, finalment fa el seu debut a Occident el 22 de setembre de 2023, disponible a PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch.

Cyber Citizen Shockman 2 agafa aproximadament dos anys després dels esdeveniments del primer joc, on els protagonistes Arnold i Sonya es van transformar en Shubibinman pel Doc per salvar el món d’un malvat imperi alienígena. Després de tornar a les seves vides normals, descobreixen que el Doc ha estat segrestat i que una nova amenaça, l’Imperi Raio, ha emergit: invasors espacials amb aspiracions de conquerir el món. Arnold i Sonya han d’iniciar una nova missió per rescatar el Doc, frustrar l’Imperi Raio i enfrontar-se a dos enigmàtics Shubibinman coneguts com Jeeta i Mue, que suposen un repte formidable.

Shockman 2 introdueix diferències en la jugabilitat respecte al seu predecessor, amb l’espasa reemplaçada per una arma a distància similar al Mega Buster del Mega Man. A més, el joc simplifica la seva centrada en l’acció eliminant elements com el mapa del món i les millores, resulta en una experiència més centrada en l’acció. El to general de l’aventura, incloent-hi l’estil artístic, es decanta cap a un to lleugerament més seriós.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.