Ordinador PlayStation Xbox

EA Sports FC 24 ja disponible en accés anticipat

EA Sports FC 24 ja disponible en accés anticipat

EA Sports FC 24 ja està disponible per a l’accés anticipat pels jugadors que comprin l’Edició Ultimate. L’edició estàndard estarà disponible a les botigues locals i en línia el 29 de setembre. Abans del llançament mundial de la setmana que ve, els jugadors d’EA Sports FC poden començar el seu viatge competitiu i registrar-se per competir a l’EA Sports FC Pro a partir d’avui.

Els fans que juguin a EA Sports FC 24 abans de l’1 de novembre de 2023 es convertiran en “Fundadors” i desbloquejaran avantatges com ara pantalles d’inici exclusives, i objectius i tasques exclusives a l’Ultimate Team. A més, l’estatus de Fundador del FC inclou accés a avantatges durant tot EA Sports FC 24 i més enllà.

EA Sports FC 24 ofereix als fans l’autenticitat que esperen, amb 19.000 jugadors, 700 equips, 30 lligues, 300 socis de futbol i un compromís per fer créixer el joc per a tothom, tant dins com fora del camp.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.