Ordinador PlayStation Xbox

EA Sports FC 24 ja disponible en accés anticipat

EA Sports FC 24 ja està disponible per a l’accés anticipat pels jugadors que comprin l’Edició Ultimate. L’edició estàndard estarà disponible a les botigues locals i en línia el 29 de setembre. Abans del llançament mundial de la setmana que ve, els jugadors d’EA Sports FC poden començar el seu viatge competitiu i registrar-se per competir a l’EA Sports FC Pro a partir d’avui.

Els fans que juguin a EA Sports FC 24 abans de l’1 de novembre de 2023 es convertiran en “Fundadors” i desbloquejaran avantatges com ara pantalles d’inici exclusives, i objectius i tasques exclusives a l’Ultimate Team. A més, l’estatus de Fundador del FC inclou accés a avantatges durant tot EA Sports FC 24 i més enllà.

EA Sports FC 24 ofereix als fans l’autenticitat que esperen, amb 19.000 jugadors, 700 equips, 30 lligues, 300 socis de futbol i un compromís per fer créixer el joc per a tothom, tant dins com fora del camp.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content