Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Comença la teva aventura criminal a PAYDAY 3

Starbreeze i Deep Silver han anunciat el llançament de PAYDAY 3, la darrera entrega del popular cooperatiu de robatoris. Els jugadors de tot el món poden embarcar-se en un viatge de delictes d’alt risc a PC, Xbox Series S|X i PlayStation 5.

Per marcar aquesta ocasió tan important, s’ha publicat un tràiler de llançament que mostra la banda original de criminals amb màscares de pallasso, incloent-hi a Dallas, Hoxton, Wolf i Chains, juntament amb dues noves personatges femenines, Pearl i Joy. Tant si ets un fan veterà com si ets un principiant, prepara’t per submergir-te en un món de robatoris cooperatius multijugador.

Amb vuit robatoris intensos i una àmplia selecció de personatges jugables, PAYDAY 3 ofereix una experiència sense precedents. Els jugadors poden unir forces amb amics o col·laborar amb aliats controlats per la IA per dur a terme robatoris audaços i superar les autoritats.

PAYDAY 3 està disponible en diverses plataformes, incloent-hi PC (a través de PC Game Pass, Steam i Epic Games Store), Xbox Series S|X (a través de Console Game Pass), PlayStation 5 i GeForce NOW.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.