Ordinador

Prime Gaming ofereix Dexter Stardust i Shotgun King de manera gratuïta

Prime Gaming ofereix Dexter Stardust i Shotgun King de manera gratuïta

Dexter Stardust: Adventures in Outer Space i Shotgun King: The Final Checkmate estan disponibles de manera gratuïta per als membres de Prime Gaming. Aquesta oferta per temps limitat permet als jugadors fer-se amb aquests dos jocs per a ordinador sense cap cost addicional.

Per aprofitar aquesta oferta, els membres de Prime Gaming només han de visitar el lloc web de Prime Gaming i seguir les instruccions per reclamar les seves còpies gratuïtes. És important destacar que aquesta oferta només està disponible per un temps limitat.

Informació dels jocs

Dexter Stardust: Adventures in Outer Space és un joc d’aventures i trencaclosques ambientat en l’espai exterior. El jugador assumeix el paper de Dexter Stardust, un explorador espacial que es troba en una missió per salvar l’univers. El joc combina elements de ciència-ficció, humor i misteri, amb una gran varietat de trencaclosques i desafiaments per resoldre.

Per altra banda, Shotgun King: The Final Checkmate és un joc d’acció i estratègia que combina elements d’acció i estratègia. Els jugadors es posen en la pell del Shotgun King, un mestre en l’art de la guerra que ha de fer front a una sèrie d’enemics. El joc, disponible en català gràcies als esforços del Projecte Ce Trencada, destaca per la seva intensa acció.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.