PlayStation

Ja disponible l’Edició Col·leccionista de GYLT per a PlayStation 4 i PlayStation 5

El joc d’horror, GYLT, desenvolupat per Tequila Works, ara està disponible en format físic exclusivament per a PlayStation 4 i PlayStation 5. El joc, que explora el tema de l’assetjament escolar, segueix la història de Sally, una nena d’11 anys que busca la seva cosina desapareguda, Emily. Aquesta missió la porta a una aventura a través d’una versió més perillosa de la seva pròpia ciutat.

GYLT és un joc d’aventures narratives amb puzles, sigil i acció, ambientat en una ciutat minera fictícia de Maine. El joc ara està disponible en edicions estàndard i col·leccionista, exclusivament per a PlayStation 4 i PlayStation 5, a les principals botigues de videojocs, Amazon i la Tesura Store.

L’Edició Estàndard inclou un full d’adhesius, mentre que l’Edició Col·leccionista ve amb una caixa col·leccionista, el joc complet (PS4 o PS5), un pòster A3 a doble cara, un llibret d’estiu, una targeta de visitant d’arcade, un tiquet del telefèric, el carnet d’estudiant de Sally, un porta-targetes de Bethelwood, un pin de Sally, un full d’adhesius i una llanterna (piles AAA no incloses).

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.