Nintendo Ordinador

Fae Farm es planta al capdavant de les llistes de Nintendo eShop

La darrera creació de Phoenix Labs, Fae Farm, ha escalat ràpidament al capdavant de les llistes de vendes de Nintendo eShop en les seves primeres dues setmanes de disponibilitat. El joc, que convida els jugadors a construir i gestionar la seva pròpia granja de contes de fades, s’ha llançat tant en format digital com físic per a Nintendo Switch, i en format digital per a PC a través de Steam i l’Epic Games Store.

L’èxit de Fae Farm ha estat celebrat per Phoenix Labs amb el llançament d’un nou tràiler. Aquest, mostra les crítiques positives i els elogis que el joc ha rebut de diverses publicacions.

L’èxit de Fae Farm no només es reflecteix en les seves vendes, sinó també en la seva base de jugadors en constant creixement. Centenars de milers de jugadors ja s’han embarcat en el seu viatge a Azoria, l’escenari del joc. Ben aviat compartirem la nostra ressenya d’aquest joc!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.