Realitat Virtual

YUKI MRcade: el nou mode de Realitat Mixta arribarà a Meta Quest el 12 d’octubre

L’estudi de realitat virtual ARVORE, guanyador d’un premi Emmy, ha anunciat que el 12 d’octubre es llançarà un nou mode de realitat mixta per al seu joc YUKI a la Meta Quest Store. Aquest llançament coincideix amb l’arribada de l’esperat Meta Quest 3.

El nou mode, anomenat YUKI MRcade, ofereix als jugadors l’oportunitat de lluitar contra una invasió alienígena a la seva pròpia casa, en una emocionant aventura còsmica. Els jugadors hauran d’utilitzar les seves mans per colpejar els enemics, volar i esquivar una multitud de bales i obstacles en un mode de joc altament estratègic. Amb l’addició de la realitat mixta, el joc es torna encara més desafiador, ja que els enemics i obstacles poden aparèixer des de qualsevol direcció en un entorn de 360 graus.

El joc base, que està disponible per 19,99 euros, rebrà aquesta actualització de forma gratuïta. YUKI ofereix tres modes de joc: el nou mode MRcade, el mode Patrulla, que segueix la història del joc, i el mode Infinit, on els jugadors s’enfronten a hordes interminables d’enemics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.