Ordinador PlayStation Xbox

Ryu Ga Gotoku revela actualitzacions i dates de llançament de Like a Dragon

Ryu Ga Gotoku Studio, el conegut desenvolupador darrere de la sèrie Like a Dragon, va celebrar recentment la seva primera retransmissió a l’Occident, el RGG Like a Dragon Direct, per mostrar els seus títols esperats. Durant l’esdeveniment, es van fer anuncis, incloent-hi les dates de llançament de Like a Dragon: Infinite Wealth i Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name.

Dates de llançament

Els fans podran marcar les seves agendes per al llançament de Like a Dragon: Infinite Wealth el 26 de gener de 2024. El joc estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC.

Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name està previst que arribi abans, amb una data de llançament del 9 de novembre de 2023. Igual que Infinite Wealth, aquest títol també estarà accessible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC.

Característiques del Joc

Like a Dragon: Infinite Wealth promet una experiència d’RPG immersiva amb mecàniques de combat millorades, millores en la qualitat de vida i una jugabilitat més interessant que destaca la velocitat i l’estratègia. Ara, els jugadors tenen completa llibertat de moviment durant les batalles, permetent una posició estratègica per als personatges i aliats per derrotar els enemics eficaçment.

A més, el joc convida els jugadors a explorar la viva ciutat de Honolulu, oferint una gran quantitat d’activitats com ara la fotografia escènica en “Sicko Snap” i participar en “Crazy Delivery,” inspirat pel clàssic joc de SEGA Crazy Taxi.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.