Ordinador PlayStation Xbox

Ryu Ga Gotoku revela actualitzacions i dates de llançament de Like a Dragon

Ryu Ga Gotoku Studio, el conegut desenvolupador darrere de la sèrie Like a Dragon, va celebrar recentment la seva primera retransmissió a l’Occident, el RGG Like a Dragon Direct, per mostrar els seus títols esperats. Durant l’esdeveniment, es van fer anuncis, incloent-hi les dates de llançament de Like a Dragon: Infinite Wealth i Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name.

Dates de llançament

Els fans podran marcar les seves agendes per al llançament de Like a Dragon: Infinite Wealth el 26 de gener de 2024. El joc estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC.

Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name està previst que arribi abans, amb una data de llançament del 9 de novembre de 2023. Igual que Infinite Wealth, aquest títol també estarà accessible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC.

Característiques del Joc

Like a Dragon: Infinite Wealth promet una experiència d’RPG immersiva amb mecàniques de combat millorades, millores en la qualitat de vida i una jugabilitat més interessant que destaca la velocitat i l’estratègia. Ara, els jugadors tenen completa llibertat de moviment durant les batalles, permetent una posició estratègica per als personatges i aliats per derrotar els enemics eficaçment.

A més, el joc convida els jugadors a explorar la viva ciutat de Honolulu, oferint una gran quantitat d’activitats com ara la fotografia escènica en “Sicko Snap” i participar en “Crazy Delivery,” inspirat pel clàssic joc de SEGA Crazy Taxi.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content