Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Els nous DLC de Golf With Your Friends ofereixen experiències tranquil·les

Els nous DLC de Golf With Your Friends ofereixen experiències tranquil·les

Team17 Digital ha presentat dos paquets DLC per al joc multijugador Golf With Your Friends, ara disponibles a PC, Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch.

Paquet de Camps de Peaceful Pines:
Reclòs dins d’un entorn forestal serè, el DLC ‘Peaceful Pines’ presenta 18 forats nous. Aquest camp forestal està decorat amb runes antigues i ofereix una gamma d’elements fantàstics, incloent-hi cocodrils, serps, bèsties naturals i pendents tranquils per als qui gaudeixen personalitzant els nivells. Ara els jugadors poden fer el seu swing en un entorn pintoresc i tranquil.

Paquet de Cosmètics Fairytale Fables:
Per als qui desitgen afegir un toc de fantasia a la seva experiència golfística, el ‘Fairytale Fables Pack’ ofereix una col·lecció de cosmètics. Aquest paquet inclou una varietat de barrets, flotadors i rastres, permetent als jugadors personalitzar la seva pilota de golf i elevar el seu estil al camp verd.

El DLC Peaceful Pines està disponible avui per 8,99 euros, proporcionant accés al nou camp i totes les seves característiques. Mentrestant, el paquet Fairytale Fables es pot comprar per 3,99 euros, permetent als jugadors millorar la seva aparença dins del joc.