Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Els nous DLC de Golf With Your Friends ofereixen experiències tranquil·les

Team17 Digital ha presentat dos paquets DLC per al joc multijugador Golf With Your Friends, ara disponibles a PC, Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch.

Paquet de Camps de Peaceful Pines:
Reclòs dins d’un entorn forestal serè, el DLC ‘Peaceful Pines’ presenta 18 forats nous. Aquest camp forestal està decorat amb runes antigues i ofereix una gamma d’elements fantàstics, incloent-hi cocodrils, serps, bèsties naturals i pendents tranquils per als qui gaudeixen personalitzant els nivells. Ara els jugadors poden fer el seu swing en un entorn pintoresc i tranquil.

Paquet de Cosmètics Fairytale Fables:
Per als qui desitgen afegir un toc de fantasia a la seva experiència golfística, el ‘Fairytale Fables Pack’ ofereix una col·lecció de cosmètics. Aquest paquet inclou una varietat de barrets, flotadors i rastres, permetent als jugadors personalitzar la seva pilota de golf i elevar el seu estil al camp verd.

El DLC Peaceful Pines està disponible avui per 8,99 euros, proporcionant accés al nou camp i totes les seves característiques. Mentrestant, el paquet Fairytale Fables es pot comprar per 3,99 euros, permetent als jugadors millorar la seva aparença dins del joc.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content