Ressenyes

Ressenya – Goodbye Volcano High

Com les relacions ens afecten

Goodbye Volcano High és molt més que un simple videojoc; és una experiència emocionalment profunda que captura l’essència de l’adolescència. Desenvolupat per KO_OP, ens submergeix en un univers habitat per dinosaures antropomòrfics, on els protagonistes s’enfronten a dilemes personals, amistats complicades i la imminent amenaça d’un esdeveniment catastròfic. És una barreja de novel·la visual, joc de ritme i aventura interactiva, que ofereix una experiència narrativa commovedora.

Ambientat en un món habitat per dinosaures antropomòrfics, el joc segueix a Fang, una pterodàctil que navega pel seu últim any d’institut al costat dels seus companys de banda, Trish i Reed. Contra el fons d’un possible esdeveniment d’extinció, els personatges combaten contra les seves lluites personals, les relacions i la recerca dels seus somnis. La narrativa explora temes d’inclusió, trauma, amistat i la recerca d’autonomia, presentant un repartiment divers de personatges amb arcs individuals que s’entrellacen de manera coherent.

Explorant a un mateix

Visualment impressionant, Goodbye Volcano High captiva amb els seus dissenys de personatges magnífics i l’estil artístic vibrant. Cada personatge irradia personalitat a través de les seves animacions i estètiques distintives, contribuint a l’experiència narrativa. La banda sonora, composta per Dabu de KO_OP amb interpretacions vocals de Lachlan Watson i Brigitte Naggar, és una característica destacada, que eleva moments clau amb melodies emotives i pistes memorables.

Pel que fa a la jugabilitat, gira al voltant de les eleccions basades en el diàleg que conformen la trajectòria narrativa i els segments de joc de ritme que afegeixen dinàmica als interessos de Fang. Les opcions de diàleg ofereixen un canvi en les opcions convencionals, centrant-se en transmetre el to emocional de les respostes. Les seccions de ritme proporcionen un desafiament satisfactori, complementant la identitat de Fang com a música i millorant la immersió en el món del joc i la trama.

Conclusions

Goodbye Volcano High triomfa per la seva narrativa, que ofereix un viatge commovedor que ressona molt després que aparegui la seqüència final. Amb els seus personatges, banda sonora i mecàniques, es presenta com a testimoni dels videojocs com a mitjà d’expressió i exploració artística. Atret per la seva història o meravellat per la seva presentació, Goodbye Volcano High promet una experiència memorable que deixa una impressió duradora.

Goodbye Volcano High

Goodbye Volcano High ofereix una història commovedora sobre l’adolescència i la incertesa existencial, convidant els jugadors a embarcar-se en un viatge emocional que explora temes d’identitat, amistat i la recerca de les passions enmig del context d’una possible desaparició imminent.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Goodbye Volcano High ofereix una història commovedora sobre l’adolescència i la incertesa existencial, convidant els jugadors a embarcar-se en un viatge emocional que explora temes d’identitat, amistat i la recerca de les passions enmig del context d’una possible desaparició imminent.

3.6

Còpia del joc proporcionada per SFB Games.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per