Nintendo PlayStation Xbox

Bud Spencer i Terence Hill tornen en una nova aventura

L’icònic duo de pel·lícules, Bud Spencer i Terence Hill, estan a punt de tornar en la tan esperada seqüela del seu joc d’acció, Slaps and Beans 2. El joc, que captura perfectament l’humor i la química de la parella llegendària, estarà disponible en totes les plataformes principals a partir del 22 de setembre de 2023.

La seqüela promet una nova aventura explosiva, un sistema de combat millorat amb habilitats úniques per a tots dos herois i la capacitat d’utilitzar objectes de l’entorn com a armes. El joc també introdueix un mode cooperatiu local per a 2 jugadors, una varietat de minijocs competitius i un mode de joc de festa dedicat per a fins a 4 jugadors.

Els gràfics del joc prenen vida amb un bell pixelart dibuixat a mà, i la banda sonora original dels compositors de les pel·lícules, Oliver Onions, afavoreix l’experiència nostàlgica. El joc també inclou doblatge de veu en anglès, italià, alemany i espanyol.

Slaps and Beans 2 estarà disponible tant en format digital com físic per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i 5, i en format digital per a Xbox.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content