Nintendo PlayStation Xbox

Bud Spencer i Terence Hill tornen en una nova aventura

L’icònic duo de pel·lícules, Bud Spencer i Terence Hill, estan a punt de tornar en la tan esperada seqüela del seu joc d’acció, Slaps and Beans 2. El joc, que captura perfectament l’humor i la química de la parella llegendària, estarà disponible en totes les plataformes principals a partir del 22 de setembre de 2023.

La seqüela promet una nova aventura explosiva, un sistema de combat millorat amb habilitats úniques per a tots dos herois i la capacitat d’utilitzar objectes de l’entorn com a armes. El joc també introdueix un mode cooperatiu local per a 2 jugadors, una varietat de minijocs competitius i un mode de joc de festa dedicat per a fins a 4 jugadors.

Els gràfics del joc prenen vida amb un bell pixelart dibuixat a mà, i la banda sonora original dels compositors de les pel·lícules, Oliver Onions, afavoreix l’experiència nostàlgica. El joc també inclou doblatge de veu en anglès, italià, alemany i espanyol.

Slaps and Beans 2 estarà disponible tant en format digital com físic per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i 5, i en format digital per a Xbox.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.