Sector

Playdate comparteix el Catàleg de jocs de setembre

Playdate comparteix el Catàleg de jocs de setembre

Panic ha anunciat les últimes incorporacions al Catàleg, la seva botiga de jocs seleccionats per a Playdate. Els jocs llançats avui inclouen Castle Tintagel, un joc d’acció i plataformes de caràcter retro, i Crank Shaft, un joc de trencaclosques on els jugadors controlen una pilota. També estan disponibles You Cannot Go Back!, un joc d’aventura que posa a prova la memòria, habilitat i reflexos, Pikki Rikki, un joc de plataformes on els jugadors recullen monedes i plantes, i Pulpergeist, un clàssic d’aventura point-and-click fet amb l’eina de creació de jocs basada en web de Playdate, Pulp.

A més dels nous llançaments, Panic també ha resumit els jocs que van arribar a principis de setembre. Aquests inclouen Resonant Tale, un joc d’acció i aventura de vista zenital, Life’s Too Short: A Christmas Spirit, una edició nadalenca de la sèrie d’aventures Life’s Too Shor”, IFO, un shoot-‘em-up on els jugadors utilitzen una manivela per girar i disparar als OVNI, Pulse, un joc d’acció i puzle simplificat fet exclusivament per a Playdate, i Slitherlink PD, un joc de puzle similar a Picross o Minesweeper.

Els jugadors poden obtenir més informació sobre aquests jocs a play.date/games/catalog o accedir-hi directament des del dispositiu Playdate a través del Catàleg.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.