Sector

Playdate comparteix el Catàleg de jocs de setembre

Panic ha anunciat les últimes incorporacions al Catàleg, la seva botiga de jocs seleccionats per a Playdate. Els jocs llançats avui inclouen Castle Tintagel, un joc d’acció i plataformes de caràcter retro, i Crank Shaft, un joc de trencaclosques on els jugadors controlen una pilota. També estan disponibles You Cannot Go Back!, un joc d’aventura que posa a prova la memòria, habilitat i reflexos, Pikki Rikki, un joc de plataformes on els jugadors recullen monedes i plantes, i Pulpergeist, un clàssic d’aventura point-and-click fet amb l’eina de creació de jocs basada en web de Playdate, Pulp.

A més dels nous llançaments, Panic també ha resumit els jocs que van arribar a principis de setembre. Aquests inclouen Resonant Tale, un joc d’acció i aventura de vista zenital, Life’s Too Short: A Christmas Spirit, una edició nadalenca de la sèrie d’aventures Life’s Too Shor”, IFO, un shoot-‘em-up on els jugadors utilitzen una manivela per girar i disparar als OVNI, Pulse, un joc d’acció i puzle simplificat fet exclusivament per a Playdate, i Slitherlink PD, un joc de puzle similar a Picross o Minesweeper.

Els jugadors poden obtenir més informació sobre aquests jocs a play.date/games/catalog o accedir-hi directament des del dispositiu Playdate a través del Catàleg.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.