Realitat Virtual

Wallace i Gromit t’esperen a la Realitat Virtual de Meta Quest

Aardman i Atlas V han anunciat el seu nou projecte, Jamtastic!, una experiència de realitat mixta que es llançarà juntament amb Wallace & Gromit en The Grand Getaway, la seva nova aventura en realitat virtual. Aquest joc, presentat en el recent esdeveniment Meta Connect 2023, és desenvolupat per a les ulleres Meta Quest 3.

Jamtastic! permetrà als jugadors interactuar amb el “sistema de repartiment de melmelada per torrades” de Wallace, amb una varietat d’objectius que s’apoderen de l’entorn del món real. El joc estarà disponible per a Quest 2, 3 i Pro i s’inclourà amb la compra de l’experiència The Grand Getaway VR, que sortirà a finals d’any.

Els jugadors tindran l’oportunitat de provar els últims artefactes de Wallace, incloent-hi un canó de gelatina controlat manualment i un raig de torrades que disparen a objectius. Gràcies a la funció de càmera en color estèreo de les Meta Quest 3, Jamtastic! es desenvoluparà en l’entorn real del jugador, portant a Wallace i Gromit al saló de casa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.