Ordinador

DUSK rebrà una remasterització gratuïta el desembre

New Blood Interactive, en col·laboració amb David Szymanski, ha revelat els plans per a DUSK HD, una remasterització visual completa del joc de trets, DUSK. La remasterització està programada per a llançar-se com una actualització gratuïta del joc al desembre.

La remasterització promet una revisió completa dels aspectes visuals del joc, incloent-hi cada enemic, arma, model i textura. Els desenvolupadors han assegurat que aquesta actualització és totalment opcional, permetent als jugadors continuar gaudint de DUSK en la seva forma original si ho prefereixen.

A més dels elements remasteritzats, els desenvolupadors també posaran a disposició dels jugadors els models HD, textures, armes i més al Steam Workshop com a descàrregues gratuïtes. Aquests elements no s’integraran al joc base fins que els jugadors decideixin instal·lar-los.

A més, els jugadors tindran la llibertat d’utilitzar tant els elements originals com els nous per crear el seu propi contingut amb el Software Development Kit (SDK). Així doncs, podran penjar les seves creacions al Steam Workshop perquè altres jugadors les puguin gaudir.

Els desenvolupadors tenen previst llançar un tràiler de comparació que mostrarà les diferències entre les versions original i remasteritzada al voltant de Halloween.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content