Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Sonic Frontiers presenta l’actualització Final Horizon: Nous personatges, història i més

SEGA ha anunciat el llançament de l’actualització de contingut Final Horizon per a Sonic Frontiers, disponible a partir de les 2 de la matinada del divendres 29. Aquesta és la tercera actualització de contingut gratuïta per al joc, que introdueix una nova història, i l’oportunitat de jugar amb els personatges preferits dels fans: Amy, Knuckles i Tails.

L’actualització amplia la història, establint l’escenari abans de la batalla culminant a l’illa d’Ouranos. Els jugadors presenciaran com Sage, la intel·ligència artificial, elabora un pla inesperat amb l’ajuda de Sonic i el Dr. Eggman. Al mateix temps, Amy, Knuckles i Tails s’embarquen en una recerca per trobar les Maragdes del Caos.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.