Sector

Unity es disculpa i revisa les seves polítiques de tarifes

Unity ha anunciat un canvi important en relació amb la seva recent i controvertida política d’augment de preus després d’una forta reacció negativa dels desenvolupadors de videojocs. La companyia va ser criticada per la seva decisió d’imposar càrrecs als clients per cada nova instal·lació de joc més enllà d’un cert llindar.

Com a resposta a la polèmica, Unity Software va convocar una reunió amb tots els empleats, durant la qual van discutir possibles ajustaments a la política de preus. Segons informació obtinguda per Jason Schreier de Bloomberg, l’empresa ara està considerant canvis que inclouen l’establiment d’un límit als possibles càrrecs.

Dins del pla revisat, Unity té la intenció de restringir els càrrecs al 4% dels ingressos d’un joc per als clients que generen més d’1 milió de dòlars. És crucial destacar que les instal·lacions comptades no seran retroactives. Un executiu de Unity, va assenyalar que l’empresa encara no ha anunciat oficialment aquests darrers canvis, ja que actualment estan consultant amb socis per garantir una comunicació clara i evitar qualsevol repetició de la confusió experimentada la setmana passada.

Un dels aspectes més controvertits de la política inicial va ser com Unity planejava monitorar les instal·lacions del seu programari. Malgrat que inicialment l’empresa tenia la intenció d’utilitzar eines pròpies per al seguiment, ara ha decidit confiar en els usuaris perquè facin registres propis de les dades.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content