Ordinador

Els creadors de Owlvoy estrenen Savant – Ascent REMIX

D-Pad Studio, els creadors del aclamat Owlboy, han llançat avui el seu últim títol, Savant – Ascent REMIX, a PC a través de Steam. El joc, inicialment concebut com una remasterització del Savant – Ascent original, ha evolucionat cap a una continuació completa, oferint una experiència de plataformes de tir més àmplia i emocionant.

Savant – Ascent REMIX ja està disponible a Steam per 9,75 euros. Les versions per a PlayStation, Switch, iOS i Android es preveuen per a un futur pròxim.

Aquesta versió introdueix una gran quantitat de contingut nou, més del doble de la grandària del joc original. Els jugadors podran gaudir de cinc etapes úniques, enfront de les dues originals, amb una varietat d’adversaris, incloent-hi taurons làser, invasors robòtics de l’espai i un samurai immortal. Per superar aquests reptes, els jugadors disposen de noves habilitats.

El joc també introdueix un Mode Supervivència, diversos nivells de dificultat i una banda sonora amb 36 noves cançons del reconegut músic noruec Savant. La banda sonora completa està disponible per a la compra a Steam.

A Savant – Ascent REMIX, els jugadors assumeixen el paper de l’Alquimista, expulsat de la seva torre per una força desconeguda. L’objectiu és ascendir de nou fins al cim, utilitzant missiles màgics i moviments precisos per sobreviure al viatge. El joc ofereix una combinació única de música i jugabilitat, permetent als jugadors personalitzar la seva pròpia llista de reproducció mentre juguen.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.