Xbox

Filtrats els futurs models de Xbox Series X i S que arribaran el 2024

En una recent filtració d’informació provinent del judici de la FTC contra Microsoft, s’ha revelat que la gegant tecnològica té previst llançar una versió actualitzada de les consoles Xbox Series. Aquesta actualització a mig cicle es preveu que arribi el 2024, quatre anys abans del llançament d’una nova generació de consoles Xbox el 2028.

La pròxima actualització de la Xbox Series X, coneguda com a “Brooklin”, té previst ser una consola totalment digital amb un nou disseny cilíndric. Està programada per al llançament per octubre de l’any vinent. Es preveu que Brooklin ofereixi millores significatives, com ara 2 TB d’emmagatzematge intern, connexió Wi-Fi més ràpida, un comandament Xbox actualitzat, un consum energètic reduït, una ranura USB-C frontal i tot això al preu actual de la Xbox Series X, uns 550 euros.*

D’altra banda, la nova actualització de la Xbox Series S, coneguda com a “Ellewood”, mantindrà el disseny actual de la Series S i un preu vora de 300 euros. Està previst que es llanci a l’agost del mateix any i vindrà amb 1 TB d’emmagatzematge intern, connexió Wi-Fi més ràpida, un consum energètic reduït i el controlador de Xbox actualitzat.

Aquestes dades han estat extretes d’un document intern de Xbox datat d’abril del 2022, que es va compartir amb la Comissió Federal de Comerç dels Estats Units durant la seva investigació sobre l’adquisició d’Activision Blizzard per part de Microsoft. El document va ser recentment fet públic juntament amb altres detalls interns no censurats.

* Recordem que Xbox va augmentar el preu de les seves consoles en diferents territoris.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. La pròxima generació de Xbox es farà esperar fins al 2028 - Nou Joc

    19/09/2023

    […] Pel que sembla, la futura generació de Xbox faria un gran ús del núvol per oferir el seu catàleg de videojocs. Aquesta decisió sembla més plausible després que es filtrés que la futura Xbox Series X, que s’espera que arribi el 2024, serà una consola totalment digital. […]

Els comentaris estan tancats.