PlayStation

Square Enix anuncia la data de llançament de FINAL FANTASY VII REBIRTH

Square Enix anuncia la data de llançament de FINAL FANTASY VII REBIRTH

L’altament esperat FINAL FANTASY VII REBIRTH està programat per llançar-se el 29 de febrer de 2024, de manera exclusiva per a la consola PlayStation 5. Això marca el següent capítol en el projecte de remake del FINAL FANTASY VII aclamat per la crítica. Square Enix també ha celebrat l’èxit de FINAL FANTASY VII REMAKE, que ara ha superat els 7 milions d’enviaments i vendes digitals a tot el món.

El nou tràiler presentat durant la transmissió ha mostrat els carismàtics personatges com Cloud, Aerith, Barret i Tifa en un món de ciència-ficció i fantasia ple d’aventures perilloses. S’han unit al grup nous personatges jugables, com Yuffie, Red XIII i Cait Sith, que ajudaran en la persecució de Sephiroth, l’antagonista formidable de les ales d’un sol.

Els jugadors podran participar en batalles emocionants amb aquests personatges, utilitzant habilitats poderoses de sinergia per reforçar els seus lligams mentre s’enfronten a diversos enemics formidables. Mentre travessen un món ampli i vibrant ple de llocs clàssics reimaginats, els jugadors descobriran hores de contingut secundari gratificant, minijocs i riques històries paral·leles que exploren les diverses cultures del planeta.

Acompanyant l’anunci de la data de llançament, SQUARE ENIX ha revelat una obra creada pel director creatiu Tetsuya Nomura. Aquesta obra d’art simbolitza els tres elements centrals de la història de FINAL FANTASY VII REBIRTH, amb Sephiroth al centre, representant el catalitzador dels esdeveniments passats. Cloud i Zack, representats als costats, simbolitzen els seus destins units a Sephiroth.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.