Ordinador PlayStation Xbox

Capcom anuncia actualitzacions per a Resident Evil 4

Capcom ha revelat una sèrie d’actualitzacions per a Resident Evil 4. Amb data de llançament prevista per al 21 de setembre de 2023, el contingut inclou el nou DLC de la història Separate Ways, una actualització gratuïta per al mode The Mercenaries i l’esperada experiència de Realitat Virtual de Resident Evil 4. Aquestes incorporacions prometen oferir noves perspectives i jugabilitat immersiva a l’univers de Resident Evil.

Separate Ways, el nou DLC de la història per a Resident Evil 4, ofereix als jugadors una perspectiva narrativa única. Els jugadors prendran el control d’Ada Wong mentre emprèn una missió encoberta que es creua amb la recerca de Leon S. Kennedy per trobar la filla desapareguda del president. Sota les ordres de l’enigmàtic Albert Wesker, Ada s’infiltra en un remot poble europeu controlat pel misteriós culte Los Iluminados, en la recerca d’una substància clandestina. Aquest DLC promet aportar llum als esdeveniments que van ocórrer darrere de la història principal.

A més del DLC Separate Ways, també estarà disponible una actualització gratuïta per al mode The Mercenaries el 21 de setembre. Aquesta actualització introdueix Ada Wong i l’infame Albert Wesker com a personatges jugables en aquest popular mode de bonificació, afegint noves dimensions a l’experiència de joc.

Finalment, Capcom ha revelat Resident Evil 4 VR Mode, amb data de llançament prevista com a DLC gratuït aquest hivern per a PlayStation VR2. Amb els controls de PlayStation VR2 Sense, els jugadors podran gaudir de característiques com l’ús de dues armes, la manipulació realista d’armes, una millora en les accions amb el ganivet i molt més, tot dissenyat per apropar l’acció.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.