PlayStation

Juga a la beta oberta de Foamstars aquest cap de setmana

Juga a la beta oberta de Foamstars aquest cap de setmana

Square Enix ha anunciat la versió beta oberta de Foamstars, un nou joc amb molta escuma disponible exclusivament a PlayStation 5. La versió beta oberta començarà el 29 de setembre, permetent als jugadors de PlayStation 5 provar aquest joc competitiu abans del seu llançament oficial a principis del 2024. La beta es pot descarregar gratuïtament des de la PlayStation Store.

Com a mostra d’agraïment per participar en la versió beta oberta, els jugadors rebran un objecte cosmètic exclusiu per al personatge Soa en descarregar el joc complet en el seu llançament.

La “FOAMSTARS™ OPEN BETA PARTY” tindrà lloc durant el dissabte, 30 de setembre, de les 3:00 a les 8:00. Sí, un horari bastant dolent pels usuaris del nostre territori i altres zones d’Europa.

Per unir-vos a la versió beta, simplement descarregueu “FOAMSTARS™ OPEN BETA PARTY” des de la PlayStation Store i inicieu el joc durant el període de l’esdeveniment. No cal tenir una subscripció a PlayStation Plus per participar en la versió beta oberta.

Durant la beta, els jugadors tindran l’oportunitat de provar dos modes de joc diferents de 4 contra 4 i triar entre vuit personatges diversos i vibrants, cadascun amb el seu propi estil de joc, armes especialitzades i habilitats úniques que canviaran el joc. Els personatges jugables inclouen Soa, ΔGITO, Tonix, Jet Justice, Mel T, The Baristador, Rave Breaker i Pen Gwyn.

Els dos modes de joc presentats a la versió beta oberta són:

  1. “SMASH THE STAR”: Aquesta batalla frenètica requereix que els equips aconsegueixin set eliminacions en l’equip opositor. Una vegada assolit, el millor jugador es converteix en el “Jugador Estrella” i té la clau de la victòria. Els equips han de derrotar el “Jugador Estrella” de l’equip opositor mentre protegeixen el seu propi jugador per guanyar la partida.
  2. “HAPPY BATH SURVIVAL”: En aquest mode, dos equips formats per dos jugadors “dins del camp” i dos jugadors “fora del camp” lluiten entre ells. La victòria s’obté derrotant els dos jugadors “dins del camp” de l’equip opositor, mentre que els jugadors “fora del camp” proporcionen suport i defensa als seus companys d’equip.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.