Sector

Hideki Kamiya deixa PlatinumGames

Hideki Kamiya, el reconegut director a PlatinumGames darrere d’obres com Okami i Bayonetta, deixarà l’empresa el 12 d’octubre de 2023.

PlatinumGames ha expressat gratitud per les idees creatives de Kamiya, el seu lideratge i les seves importants contribucions al creixement de l’empresa des dels seus inicis. Malgrat la seva partida, PlatinumGames manté l’optimisme respecte als futurs projectes de Kamiya a la indústria dels videojocs i espera amb interès veure el creixement continu de la indústria amb ell.

Hideki Kamiya ha compartit la notícia a Twitter, comentant que ha estat una decisió molt difícil per a ell. Tanmateix, també ha anunciat que continuarà desenvolupant videojocs a la seva manera, i anima als seus seguidors a mantenir-se alerta.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.