Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Football Manager 2024 estarà disponible el 6 de novembre

Sports Interactive i SEGA han anunciat el llançament de Football Manager 2024 per al 6 de novembre, marcat com la 20a entrega de la coneguda sèrie de videojocs. Aquest llançament està acompanyat de fites importants, incloent-hi el debut de la franquícia al Japó i una col·laboració amb Netflix.

El Football Manager 2024 promet oferir una autèntica experiència de gestió futbolística, amb diversos desenvolupaments notables. Una de les característiques principals permet als jugadors transferir les seves carreres des del Football Manager 2023, FM23 Console i FM23 Touch. Aquestes millores són fruit de la col·laboració constant amb experts de la indústria futbolística i reflecteixen el món en constant evolució d’aquest esport.

Per primera vegada en la història de l’estudi, el tràiler oficial d’anunci inclou una planificació que detalla les principals característiques i les dates de revelació de tots els seus títols. Al llarg del mes de setembre, Sports Interactive presentarà les actualitzacions per a la versió PC/Mac, que inclourà una renovació de les jugades a pilota aturada i millores en les transferències i les finances.

Destacablement, el Football Manager 2024 també farà el seu debut a Netflix, amb el Football Manager 2024 Mobile com a oferta exclusiva a la plataforma de streaming. Aquest moviment permetrà als membres de Netflix d’arreu del món accedir al Football Manager a la mateixa aplicació que les seves pel·lícules i sèries preferides. Trobareu més detalls sobre aquesta col·laboració al lloc web del Football Manager.

El Football Manager 2024 Console està previst que torni per a la nova temporada tant a Xbox com a PlayStation 5, basant-se en l’èxit de la seva campanya de debut. A més, FM24 Console (Xbox) i FM24 (PC/Mac) seran accessibles a través del Xbox Game Pass. Els detalls específics sobre les novetats de FM24 Console es desvetllaran a finals d’octubre, com indica la planificació.

El Football Manager 2024 Touch també s’està preparant per al seu llançament a la Nintendo Switch a partir del 6 de novembre. Més informació sobre les plataformes i les característiques de FM24 Touch es revelarà en les setmanes vinents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.