Ordinador Sector

Steam celebra el seu 20è aniversari repassant la seva història

Steam celebra el seu 20è aniversari repassant la seva història

Steam, la plataforma de Valve, ha arribat al seu 20è aniversari. Per celebrar aquesta fita, s’ha publicat un vídeo agraint el suport dels seus usuaris i ha compartit un text que repassa la història de la plataforma.

En el vídeo, Steam destaca el seu agraïment als milions de jugadors que han utilitzat la plataforma al llarg dels anys i han contribuït al seu èxit. També destaquen els avenços tecnològics i les innovacions que han fet de Steam una plataforma líder en el mercat dels videojocs.

El text que acompanya el vídeo repassa els moments més destacats de la història de Steam, des del seu llançament el 2003 fins a l’actualitat. S’enumeren els jocs més populars, les funcionalitats introduïdes i els esdeveniments més rellevants que han tingut lloc a la plataforma.

Steam ha estat un pilar fonamental per a la indústria dels videojocs, oferint una plataforma de distribució digital que ha canviat la forma en què els jugadors adquireixen i gaudeixen dels seus jocs preferits. Amb el seu 20è aniversari, Steam continua sent una plataforma de referència per als amants dels videojocs i es prepara per a un futur emocionant.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.