Nintendo Ordinador

Gunbrella confirma data de llançament a PC i Nintendo Switch pel 13 de setembre

doinksoft, en col·laboració amb Devolver Digital, ha anunciat la data de llançament del seu esperat joc d’acció i aventures, Gunbrella. El joc està programat per llançar-se el 13 de setembre de 2023 i estarà disponible per a PC i Nintendo Switch, amb un preu de 14,79 €.

Els jugadors que reservin Gunbrella rebran una còpia gratuïta del títol debut de doinksoft, Gato Roboto. A més, hi ha una emocionant demo de Gunbrella disponible per a ambdues plataformes, que permet als jugadors obtenir una prèvia de l’acció del joc.

Gunbrella submergeix els jugadors en un món plujós, afectat per l’esgotament d’un recurs natural crític. Els jugadors assumeixen el paper d’un fuster en una missió de venjança, armat només amb l’innovador Gunbrella, una combinació de pistola i paraigua. La narrativa es desenvolupa a mesura que la investigació del protagonista esdevé enredada amb una misteriosa colla de personatges, incloent-hi espectres, gàngsters, cultistes i les conseqüències de l’explotació corporativa.

El joc ofereix als jugadors l’oportunitat de dominar la singular maniobrabilitat i les habilitats de combat de curta distància del Gunbrella, creant una acció intensa en 2D. Més enllà del combat, el Gunbrella serveix com una eina versàtil per a desplaçar-se, balancejar-se, córrer i submergir-se, facilitant l’exploració i la descoberta de secrets amagats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content