Nintendo

MILK BAR: un homenatge electrònic a Majora’s Mask

El segell musical de videojocs GameGrooves acaba de llançar MILK BAR: An EDM Tribute to Majora’s Mask, un àlbum de remix que ret homenatge al mític videojoc amb una col·lecció de pistes. Aquest projecte musical compta amb 15 productors, com ara Vector U, NoteBlock, Theology, The Icarus Kid, Pete Lepley i altres. L’àlbum ofereix als oients versions EDM.

Una pista destacada, Clock Town, exemplifica la fusió de les melodies de Majora’s Mask amb elements EDM. Presenta una melodia animada i alegre mesclada amb un ritme de baix, oferint una perspectiva fresca de la composició original. En canvi, Majora’s Wrath Battle explora els moments més foscos del joc, demostrant un disseny de so impecable i una atmosfera inquietant, creant una imatge mental vívida de les confrontacions de Link amb el vilà titular.

La llista completa de pistes inclou:

 1. Termina Field
 2. Clock Town, First Day
 3. Milk Bar
 4. Deku Palace
 5. Goron Race
 6. Frog Song
 7. Mayor’s Meeting
 8. House
 9. Astral Observatory
 10. Stone Tower Temple
 11. Great Bay Temple
 12. Kamaro’s Dance
 13. Majora’s Wrath Battle
 14. Song of Healing
 15. Song of Storms (Guru-Guru’s Song)

Podeu escoltar l’àlbum, de manera gratuïta, aquí.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.