Mòbil Ordinador

MEGA MAN X DiVE Offline s’estrena avui a Steam i mòbils

MEGA MAN X DiVE Offline s’ha llançat oficialment avui en diverses plataformes, incloent-hi PC a través de Steam, iOS i Android. Aquest llançament convida els jugadors a submergir-se en una aventura cibernètica dins del Deep Log per recuperar dades perdudes de la icònica sèrie Mega Man X.

A MEGA MAN X DiVE Offline, els jugadors es troben en un món afectat per un error desconegut que ha corromput les dades del joc dins del Deep Log, resultant en la pèrdua dels records de la sèrie Mega Man X. Sota la guia de RiCO, un navegador, els jugadors assumeixen el paper de personatges estimats de la franquícia Mega Man, com X, Zero, Axl, Vile, Alia, Sigma i altres. La seva missió: enfrontar-se i derrotar els virus Maverick mentre restableixen la integritat del Deep Log.

Amb més de 900 etapes jugables i una llista de més de 100 personatges personalitzables, incloent-hi favorits com Iris, Tron Bonne i MegaMan.EXE. Els jugadors poden participar en una varietat de missions, cadascuna oferint desbloquejos gratificants i millores de personatges, incloent-hi armes, armadures, xips i targetes, per preparar-se per a esdeveniments, enfrontaments amb caps i missions de contra-rellotge, entre d’altres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.