Ordinador

Prime Gaming revela la llista d’octubre: Ghostwire: Tokyo, GRUNND i més

Prime Gaming ha anunciat la seva llista de jocs per a l’octubre, oferint una àmplia gamma de títols per als subscriptors. La llista inclou Ghostwire: Tokyo, un joc d’aventura d’acció sobrenatural disponible a l’Epic Games Store, i GRUNND, un joc d’aventura en el que haurem de descobrir els secrets d’una ciutat misteriosa.

També s’inclouen en la llista The Coma 2, Monster Prom 2 i The Textorcist, tots disponibles a GOG. The Coma 2 és un joc de terror de supervivència, Monster Prom 2 és un simulador de cites multijugador, i The Textorcist és una barreja de joc d’acció i mecanografia.

Per completar la llista hi ha Golden Light, un joc d’horror roguelike disponible a l’Epic Games Store, i Super Adventure Hand, un títol que promet oferir una experiència fresca als jugadors. Tanmateix, avui s’han afegit dos jocs que ja es poden reclamar: Unsolved Case: Murderous Script – CE i Hundred Days.

Recorda, aquests jocs són gratuïts per als subscriptors de Prime Gaming per un temps limitat. No et perdis l’oportunitat d’afegir aquests emocionants títols a la teva col·lecció!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content