Ordinador

Prime Gaming revela la llista d’octubre: Ghostwire: Tokyo, GRUNND i més

Prime Gaming ha anunciat la seva llista de jocs per a l’octubre, oferint una àmplia gamma de títols per als subscriptors. La llista inclou Ghostwire: Tokyo, un joc d’aventura d’acció sobrenatural disponible a l’Epic Games Store, i GRUNND, un joc d’aventura en el que haurem de descobrir els secrets d’una ciutat misteriosa.

També s’inclouen en la llista The Coma 2, Monster Prom 2 i The Textorcist, tots disponibles a GOG. The Coma 2 és un joc de terror de supervivència, Monster Prom 2 és un simulador de cites multijugador, i The Textorcist és una barreja de joc d’acció i mecanografia.

Per completar la llista hi ha Golden Light, un joc d’horror roguelike disponible a l’Epic Games Store, i Super Adventure Hand, un títol que promet oferir una experiència fresca als jugadors. Tanmateix, avui s’han afegit dos jocs que ja es poden reclamar: Unsolved Case: Murderous Script – CE i Hundred Days.

Recorda, aquests jocs són gratuïts per als subscriptors de Prime Gaming per un temps limitat. No et perdis l’oportunitat d’afegir aquests emocionants títols a la teva col·lecció!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.