Nintendo

Flynn’s Arcade anuncia Sentry City per a Nintendo Switch

Flynn’s Arcade ha anunciat el llançament de Sentry City, un joc de desplaçament lateral d’estil ciberpunk. Els jugadors navegaran per la ciutat utilitzant un mapa de món obert amb una motocicleta, lluitaran contra caps i descobriran el misteri darrere de la interrupció de la IA de la ciutat.

Amb una combinació de jugabilitat basada en prova i error, temps de reacció i elements de resolució de puzles, Sentry City ofereix una visió nova del gènere de desplaçament lateral. Cada nivell està dissenyat meticulosament, garantint una experiència immersiva i no repetitiva per als jugadors.

El joc presumeix de controls responsius, funcionant a una fluïdesa de 60 fps. Amb vides infinites i diversos punts de control en cada nivell, els jugadors poden gaudir del joc sense por de perdre el progrés.

El joc està programat per llançar-se el 28 de setembre a Nintendo Switch, amb un preu de 4,99 €. Per celebrar el seu llançament, hi haurà un descompte del 20% durant la primera setmana.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.