Mòbil Ordinador

miHoYo anuncia Honkai Impact 3rd Part 2 amb una nova història i sistema de combat

miHoYo ha anunciat que Honkai Impact 3rd, el popular joc d’acció, s’embarcarà en un nou viatge amb el proper llançament de “Part 2”. Aquest nou capítol promet portar novetats a la història del joc i al sistema de combat. Amb el llançament previst per a febrer de 2024, els jugadors podran gaudir d’una aventura electritzant mentre exploren el sistema solar al costat de nous companys de diferents cultures.

A la Part 1, els jugadors van presenciar com el món de Honkai Impact 3rd era corromput per l’enigmàtica energia coneguda com a Honkai. Les Valkyries, un grup de noies, van formar una resistència per lluitar per la supervivència de la humanitat i protegir el món. Des del seu llançament inicial en dispositius mòbils, el joc ha guanyat seguiment internacional. Posteriorment, es va portar a PC a finals de 2019, amb suport de guardar partides creuades.

Amb la Part 2, Honkai Impact 3rd portarà els jugadors en un viatge cap a estrelles llunyanes. Aquesta nova entrega introdueix nous personatges principals i NPCs amb aparença i personalitats úniques. La trama principal integra noves escenes, narracions i un sistema de combat millorat, prometent una experiència de joc més immersiva. La història comença a Mart, un planeta aparentment habitable on prospera una civilització única. Els jugadors tindran l’oportunitat d’explorar carrers comercials plens de vida i descobrir els misteris amagats dins de la vida quotidiana dels habitants.

La jugabilitat d’acció, un punt destacat de Honkai Impact 3rd, rebrà una actualització a la Part 2. El combat tridimensional serà millorat, permetent als personatges saltar lliurement i introduint nous reptes i estratègies de combat. L’Anell Astral, un nou mecanisme de combat, permetrà habilitar habilitats de ràfega simultànies de diversos personatges, acompanyades d’efectes visuals. A més, la diversitat i intel·ligència dels monstres millorarà, fent les batalles més dinàmiques.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content