Sector Xbox

La CMA dona l’aprovació preliminar a Microsoft per a la compra d’Activision Blizzard

Xbox

L’Autoritat de Competència i Mercats del Regne Unit (CMA) ha concedit l’aprovació preliminar per a l’adquisició de Microsoft d’Activision Blizzard, valorada en 69.000 milions de dòlars.

Inicialment, la CMA havia bloquejat l’acord a causa de preocupacions relacionades amb el joc en el núvol. No obstant això, Microsoft ha reestructurat recentment l’acord, transferint els drets de joc en el núvol tant per als jocs existents com per als futurs d’Activision Blizzard a Ubisoft.

En un comunicat, la CMA ha afirmat que l’acord reestructurat inclou canvis significatius que aborden les preocupacions plantejades durant la revisió original de la transacció al principi d’aquest any. Aquesta aprovació preliminar obre el camí perquè l’acord sigui aprovat, tot i que està subjecte a una decisió final.

Per recopilar opinions de tercers sobre les solucions proposades per Microsoft, la CMA ha obert un període de consulta que durarà fins al 6 d’octubre. Es preveu que la decisió final es prengui abans de la data límit ampliada del 18 d’octubre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Koutto cat

    22/09/2023

    Ja era hora. Ara a disfrutar de tots els jocs de ABK sense cost adicional al gamepass!

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content