Jocs en català Nintendo Ordinador Xbox

El joc català Ugly arriba a PC i Xbox, pròximament a Nintendo Switch

Graffiti Games i l’equip català Team Ugly han anunciat el llançament d’Ugly, un peculiar joc de plataformes i resolució de trencaclosques. El joc està ara disponible a PC a través de Steam, l’Epic Games Store, Itch.io i Utomik, juntament amb Xbox One. Els usuaris de Nintendo Switch podran gaudir-lo a partir del 18 de setembre. Ambientat en un món de fantasia fosc, Ugly introdueix una mecànica de miralls que permet als jugadors navegar per puzles.

La jugabilitat d’Ugly es desplega en un entorn fosc i enigmàtic, on els jugadors han de fer servir la lògica i les habilitats per sobreviure a un viatge perillós ple de secrets amagats i enemics. A mesura que la narrativa es desenvolupa, els jugadors reconstruiran un conte commovedor mentre descobreixen veritats ocultes i records espantosos que amaguen les ombres.

Convé destacar, que el joc es troba disponible en català gràcies a la tasca del Projecte Ce Trencada, que s’ha encarregat de la traducció i correcció dels textos catalans.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. El joc català Ugly arriba a PC i Xbox, p...

    15/09/2023

    […] Graffiti Games i l'equip català Team Ugly han anunciat el llançament d'Ugly, un peculiar joc de plataformes i resolució de trencaclosques.  […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content