Xbox

Like a Dragon aposta per Xbox Game Pass amb un llançament doble

SEGA i Ryu Ga Gotoku Studio han anunciat que el seu proper títol, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, estarà disponible al Xbox Game Pass des del primer dia del seu llançament, el 9 de novembre. S’espera que aquest moviment proporcioni accés immediat al joc als subscriptors del Xbox Game Pass, millorant el valor de la seva subscripció.

A més d’això, Like a Dragon: Ishin!, que inicialment es va llançar el 21 de febrer, s’afegirà a la biblioteca del Xbox Game Pass abans de la fi del 2023. Aquesta incorporació ampliarà encara més les opcions de joc disponibles pels subscriptors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.