Mòbil Ordinador PlayStation

Tots els anuncis destacats del HoYoverse al Tokyo Game Show 2023

La marca HoYoverse va emetre un programa especial en línia en la vigília dels dies d’obertura pública de la Tokyo Game Show 2023. El programa va presentar cinc dels jocs de HoYoverse, incloent-hi Genshin Impact, Honkai: Star Rail, Tears of Themis, Honkai Impact 3rd i Zenless Zone Zero. Es van convidar convidats especials per provar els jocs, parlar de les seves característiques destacades i presentar el contingut més recent al qual els jugadors de tot el món poden esperar amb il·lusió.

Genshin Impact va ser el protagonista com a primer joc presentat en el programa. Els convidats especials, incloent-hi actors i actrius de veu del joc, van compartir les seves experiències a la nova nació de Fontaine, que es va llançar recentment en la Versió 4.0. També van parlar de la pròxima actualització de la Versió 4.1, que introduirà nous personatges, missions d’Arconte i mapes de Fontaine. Els convidats també van tenir l’oportunitat d’explorar les zones submarines de Fontaine i participar en emocionants batalles contra caps finals.

Honkai: Star Rail, un RPG de fantasia espacial, va ser el següent joc presentat. L’actor de veu japonès d’un dels personatges del joc, juntament amb un popular VTuber, van compartir les seves experiències jugant al joc. Van destacar la trama captivadora i les personalitats úniques dels personatges. El programa també va proporcionar la informació més recent sobre la versió per a la consola PlayStation 5, molt esperada, que està previst que es llanci l’11 d’octubre.

Tears of Themis, un joc de detectius romàntic, va celebrar els seus impactants esdeveniments dins del joc i els records limitats SSR de l’any passat. El missatge en vídeo del repartiment de veu japonès va fer reviure bonics records als jugadors que han gaudit del joc durant dos anys.

Honkai Impact 3rd, un joc d’acció molt aclamat, va revelar nova informació sobre la seva segona part imminent. El joc portarà els jugadors en una aventura des del sistema terra-lluna fins al sistema solar, concretament a Mart. Els jugadors experimentaran els impressionants paisatges naturals i humanístics de Mart i coneixeran nous amics de diferents orígens culturals. L’experiència de combat també serà millorada, oferint una experiència de joc més rica per a tots els jugadors.

Zenless Zone Zero, un ARPG de fantasia urbana, va continuar generant emoció a la Tokyo Game Show. El programa va presentar una introducció a la visió del món del joc, incloent-hi el disseny de la ciutat i dels personatges. També es va anunciar que Zenless Zone Zero tindrà un llançament per a consoles per atendre a un públic més ampli.

En general, el “Programa ESPECIAL HoYoverse a la TGS 2023” va oferir una visió de les emocionants actualitzacions i el nou contingut que els jugadors poden esperar d’aquests jocs populars. Els fans poden esperar explorar nous mapes, conèixer nous personatges i experimentar una jugabilitat millorada en un futur proper.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content