Mòbil

Apple anuncia l’arribada de jocs de nova generació a l’iPhone 15 Pro i Pro Max

Apple anuncia l’arribada de jocs de nova generació a l’iPhone 15 Pro i Pro Max

Durant l’anunci dels seus nous sistemes, Apple ha anunciat que Resident Evil Village, Resident Evil 4 Remake i Death Stranding arribaran a l’iPhone 15 Pro i l’iPhone 15 Pro Max més endavant aquest any. A més, s’espera que Assassin’s Creed Mirage estigui disponible durant la primera meitat del 2024.

L’iPhone 15 Pro i l’iPhone 15 Pro Max estan equipats amb la xip A17 Pro, que és el primer xip de 3 nanòmetres de la indústria. Aquesta xip aporta millores significatives en el rendiment global i les capacitats dels dispositius. La CPU ha experimentat millores d’arquitectura i de disseny, la qual cosa la fa fins a un 10 % més ràpida. La Neural Engine és ara fins a 2 vegades més ràpida. La GPU de classe professional és fins a un 20 % més ràpida i introdueix un nou disseny de 6 nuclis, la qual cosa es tradueix en un millor rendiment màxim i eficiència energètica.

Una característica destacada de l’iPhone 15 Pro és la funció de Raytracing accelerada per maquinari, que és 4 vegades més ràpida que la basada en programari. Aquesta millora permet gràfics més suaus, aplicacions d’augment de la realitat (AR) més immersives i experiències de joc. Amb la inclusió de títols de consola com Resident Evil Village, Resident Evil 4, Death Stranding i Assassin’s Creed Mirage, Apple pretén portar experiències de joc de qualitat.

https://www.youtube.com/watch?v=VgvPkFZnzFo

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.