Nintendo PlayStation Xbox

JanduSoft i MadSushi Games estrenen Alchemy Garden a consoles

Alchemy Garden

Alchemy Garden, que combina harmoniosament elements d’alquímia, exploració i simulació de vida, ja està disponible per als jugadors de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series i Nintendo Switch.

A Alchemy Garden, els jugadors tenen l’oportunitat de crear el seu propi avatar, triant entre una varietat d’estils d’ulls, pentinats i vestits per expressar el seu estil personal. El cor del joc rau en l’art de l’alquímia, on els jugadors poden experimentar amb una àmplia gamma de plantes i minerals per crear una assortida captivadora de pocions.

Però això no és tot; Alchemy Garden ofereix als jugadors l’oportunitat de gestionar el seu propi establiment d’alquímia. Els preus es determinen segons l’estat de l’establiment, la satisfacció del client i la varietat de productes oferts. És una barreja única de creativitat i estratègia que promet hores de joc immersiu.

Una de les característiques més destacades del joc és la capacitat de crear jardins impressionants. Mentre els jugadors se submergeixen en el món fascinant d’Alchemy Garden, poden crear pocions màgiques i explorar la seva creativitat. Es poden descobrir una àmplia varietat de pocions mitjançant experiments, que impliquen la combinació de diverses plantes i minerals per elaborar elixirs meravellosos.

Alchemy Garden està disponible a totes les consoles per un preu de 12,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.