Sector

SEGA cancel·la Hyenas entre altres títols i anuncia reformes estructurals

SEGA ha anunciat plans per implementar reformes estructurals dins de la seva àrea de consum, amb un enfocament principal en les seves bases europees. La decisió, presa en una reunió del Consell d’Administració el 28 de setembre de 2023, es preveu que resulti en pèrdues per a l’any fiscal que finalitza el 31 de març de 2024.

Segons afirma SEGA Sammy, l’empresa ha experimentat un creixement ràpid dels ingressos en els últims anys, gràcies a la promoció global de les seves propietats intel·lectuals existents. No obstant això, l’entorn empresarial ha canviat significativament, amb una disminució de la demanda a causa de la fi de la pandèmia de la COVID-19 i una recessió econòmica causada per la inflació a Europa.

Per adaptar-se a aquests canvis i millorar la rendibilitat, SEGA Sammy implementarà reformes amb l’objectiu d’augmentar l’eficiència. Això inclou revisar el dossier de títols, cancel·lar alguns títols actualment en desenvolupament i reduir les despeses.

L’empresa ha decidit cancel·lar el desenvolupament del joc HYENAS i alguns altres títols no anunciats. Això comportarà una reducció dels treballs en curs per als títols en desenvolupament. A més, l’empresa reduirà diverses despeses en diverses companyies del grup a la regió.

Finalment, l’empresa preveu pèrdues d’aproximadament 14,3 mil milions de iens per a l’any fiscal que finalitza el 31 de març de 2024, a causa de la implementació d’aquestes reformes estructurals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.